Kontakta oss!
Startmeny
Prod_meny
Tips!
Intresserad av andra superfrukter än kakao? Besök gärna vår andra hemsida superfrukter.se. Där hittar du superfrukter som noni, granatäpple, aloe vera, açai, blåbär, mangosteen mm.
Xocai

Kallpressad choklad

Med Xoçais patenterade kallpressningsmetod bevaras kakaobönans rika innehåll av flavonoider. Kombinationen med kakao, blåbär och açai gör Xoçais choklad till ett livsmedel med en mycket hög nivå av antioxidanter.

Power Squares

Tre bitar Xocai Power Squares (18 gram) förser dig med atioxidanter motsvarande 49 464 ORAC. Det motsvarar ett intag på omkring ett kilo blåbär, enligt analyser gjorda av amerikanska jordbruksdepartementet (USDA).

Nyheter

12-08-30 Choklad kan minska risken för stroke med 20 % enligt en ny stor svensk studie med 37 000 män utförd av forskare vid Karolinska instututet. Studien är finansierad av Forskningsrådet för arbetsliv och socialvetenskap och Vetenskapsrådet.

12-07-19 Mindre solbränna med choklad. Tyska forskare visar att choklad med högt innehåll av antioxidanter minskar risken för rodnad och hudirritation i samband med solning. Källa.

 

Fler nyheter

11-11-24 En studie som publicerades den 29:e Aug 2011 i numret av ”British Journal of Medicine” bekräftar att konsumtion av stora mängder choklad är kopplat till en minskning av risken att utveckla hjärt och kärlsjukdomar. Studien som presenterades vid European Society of Cardiology Congress i Paris har bekräftat resultaten från tidigare studier

11-11-10 Sundare.nu utökar sitt utbud med nyttig choklad från företaget Xocai. Samtidigt startar vi denna webbplats enbart med information om den nya chokladen!

Föreläsningar & utbildningar

Ingen för närvarande.