• Duschrenare D1

Effektivt duschfilter som använder sig av den nya, testvinnande filtertekniken; microspiralfilter. Denna teknik har en dokumenterad förmåga att rena vattnet från föroreningar. Klarar att leverera några tusen liter kristallklart vatten innan filterpatronen indikerar att den behöver bytas. Vattenflödet är 9 – 11 liter/min. Den är enkel att installera, allt som behövs följer med, som hållare, slang etc.

OBS! Microspiralfiltret är slut hos tillverkaren och har tillsvidare ersatts av patron D21 kol-jon - ett jonbytarfilter som renar organiska ämnen, PFAS och klor. Detta filter har en större kolpatron är duschrenare D11 och renar därför klor bättre, men även till en viss grad partiklar på grund av det hårt packade kolfiltret. Livslängden för patronen till D1 är mellan ett halvår till ett år beroende på vattnets kvalitet.

Lämna en recension

Var god logga in eller registrera dig för att lämna en recension

Duschrenare D1

  • Varumärke: Planets Own
  • Produktkod: V729
  • Tillgänglighet: 3-7 dagar
  • 1,250 kr

  • Ex moms: 1,000 kr

Handla med rabatt! Här läser du mer om våra olika former av rabatter och erbjudanden
Sök hos grossist! Hittar du inte den produkt som du vill ha? Genom funktionen "Sök produkt hos grossist" kan du söka efter en produkt/ämne bland tusentals produkter hos nästa alla av våra grossister och sedan beställa den av oss. Meddela oss vilken/vilka genom formuläret på sidan kontakta oss.
Se utökat sortiment! Om du registrerar dig eller loggar in som kund så kommer du att kunna ta del av ett utökat sortiment.
 

Relaterade produkter

Dricksvattenrenare G1

Dricksvattenrenare G1

Dricksvattenrenare G1 kopplas snabbt och enkelt på kökskranen och när man vill ha kristallklart och ..

1,990 kr Ex moms: 1,592 kr

Duschrenare D1

Duschrenare D1

Effektivt duschfilter som använder sig av den nya, testvinnande filtertekniken; microspiralfilter. D..

1,250 kr Ex moms: 1,000 kr