Om oss

Genom sidan Sundare.nu presenterar vi högkvalitativa livsmedel, kosttillskott, litteratur och andra produkter som kan utgöra ett komplement till alla de saker som är viktiga för en bra hälsa och välmående. Sedan år 2000 har vi samlat på oss kunskaper och erfarenheter av hälsa och välmående - något som vi anser bör ses ur ett helhetsperspektiv.

Vetenskapen visar att hela vår livsstil ligger till grund för vårt välbefinnande. Några viktiga livsstilsfaktorer är:

  • Stress
  • Sömn
  • Sol
  • Vatten
  • Kost
  • Motion
  • Socialt umgänge

Även om den moderna människan har valt att leva och verka i en värld med ständigt tilltagande komplexitet och artificiell miljö, så har vår kropp inte förändrats nämnvärt sedan den tid då vi levde mer primitivt och i samklang med naturen. Den är fortfarande inte anpassad till att sitta i en kontors- eller bilstol flera timmar under dagen och sedan ytterligare några timmar i soffan under resten av kvällen.

Vår hjärna är inte anpassad till all den information, alla de intryck och beslutsfattande som den möter varje dag och den är inte heller anpassad för att bli matad med artificiellt ljus sent på kvällen. Vår matsmältningssystem är inte heller anpassat för processad mat och tillsatser som vi stoppar i oss, som inte fanns för bara några hundra år sedan.

Att behålla en god hälsa i dagens värld handlar till stor del om att tillämpa dagliga rutiner som harmoniserar med vår kropps uråldriga biokemiska behov - att leva lite sundare helt enkelt.

Vårt syfte är att tillhandahålla naturliga produkter och vetenskaplig information som motiverar och hjälper dig att uppnå en sundare livsstil. I arbetet med att hitta sådana produkter spelar därför personliga resultat och erfarenheter en stor roll. Produkterna skall fungera i verkligheten och inte bara "se bra ut på papperet". Vi är intresserade av att du får ett bra resultat och hör därför ibland av oss till dig för att höra hur det går, hur du kan effektivisera din produktanvändning och ge konkreta tips på en sundare livsstil.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller bara vill berätta om ditt resultat!

Adress: Netway, Stillmansgatan 12, 212 25 Malmö
Telefon: 070 - 423 09 50
Mail: info@sundare.nu