Rabatter & erbjudanden

Vi erbjuder följande rabatter och specialerbjudanden. OBS! Rabatterna gäller inte produkter med specialpris. Rabatter och erbjudanden kan inte kombineras med andra rabatter/kuponger etc.

Specialerbjudanden och fynd

Fyndhörnan

I fyndhörnan hittar du särskilt nedsatta varor, utgående sortiment och produkter med kort datum.

Specialerbjudanden

I specialerbjudanden listas alla produkter med nedsatt pris (inklusive de som finns i fyndhörnan).

Rabatter

Rabatt på totalsumman

Denna rabatt dras på de flesta produkter (inte behandlingar / teknik etc) automatiskt av i varukorgen och kassan och beror på hur mycket du handlar för i följande skala:

4 % rabatt vid köp mellan 1 000 - 3 000 kr
6 % vid köp mellan 3 001 - 6 000 kr
8 % rabatt vid köp över 6 000 kr.

Föreningsrabatt

Som vanligt erbjuder vi medlemmar i föreningen 2000-Talets Vetenskap en stadigvarande rabatt på hela 10 % på nästan hela sortimentet. Rabatten erhåller du genom att ange en kupongkod som står längst ned i det senaste medlemsbladet (lösenordet) som skickas till medlemmar i föreningen. Är du inte redan medlem i föreningen så kan du ansöka om detta här.

Robin Hood rabatt

Har du det riktigt dåligt ställt med ekonomin och har ett behov av vissa hälsoprodukter? Vi vet hur det kan vara ibland. Därför tar vi lite extra från oss själva och ger dig som har det svårt 20 % rabatt på det första köpet och 15% rabatt på övriga köp. Gäller inte hela sortimentet. För att vi ska kunna erbjuda dig denna rabatt så vill vi dock att du kan bevisa att du har en bruttoinkomst på under 10 000 per månad. Kontakta oss om du vill ansöka om att erhålla en Robin Hood rabatt.

Handla som återförsäljare

Om du är återförsäljare av våra produkter så kan du för närvarande inte se ÅF-priserna. Det går dock att beställa produkterna och välja "faktura" som betalsätt. Då skickar vi dig en faktura med de korrekta priserna för dig som återförsäljare.