• Boneco W200 luftfuktare

- Effektiv luftfuktare
- Renar luften från damm och pollen
- Lämplig för astmatiker och allergiker
- Förebygger uttorkning av trägolv, trämöbler och musikinstrument
- Enkel skötsel och rengöring
- Ekonomisk (tvättbart filter)

Boneco W200 lufttvättare renar och fuktar luften. Boneco W200 är en kombinerad lufttvättare och luftfuktare, perfekt för en bostad eller arbetsplats där luften annars är alldeles för torr och full av dammpartiklar.

Lufttvättaren används för att få ren och rätt fuktad inomhusluft. Vår inomhusluft är särskilt under vintertiden torr och full av besvärande partiklar. Den torra luften och partiklarna stör våra andningsvägar. Vår hud och våra slemhinnor blir uttorkade. Genom att rena och fukta luften minskas dessa besvär och man får ett behagligt inomhusklimat.

Så här arbetar Boneco W200 lufttvättare

Boneco W200 lufttvättare inte bara fuktar utan tvättar luften. En fuktmatta roterar i vattnet och med hjälp av denna blir luften fuktad och naturligt renad från smutspartiklar (damm, pollen mm). Den innovativa fuktmattan är tillverkad i ett textilmaterial och kan tvättas i tvättmaskin. Luften fuktas genom kallavdunstning, vilket innebär att luftfuktaren är självreglerande och kan användas året om.

Jonisk Silverstav desinficerar vattnet

En jonisk silverstav som är placerad i vattenkaret uttnytjar silvrets antibakteriella egenskaper, vilket håller vattnet fritt från bakterier och virus. Silverstaven bör bytas en gång om året.

Vad gör denna luftfuktare unik?

Boneco W200 använder sig av kallavdunstning i stället för ultraljudsteknik. Det betyder att endast vattenånga skickas ut i luften till skillnad från ultraljudsfuktare som med hjälpt av ultraljud "skjuter" ut alla molekyler i vattnet. Nackdelen med ultraljudsfuktare är att det inte bara kommer ånga ut i luften utan även mineraler som finns i vattnet.

Detta kan innebära att det bildas ett vitt pulver bestående av mestadels kalcium, som lägger sig som ett vitt skickt på möbler och i elektronik.

Om vattnet innehåller virus och bakterier finns det risk för att även dessa kommer ut i luften. Detta undviker man i stort sett helt med en kallavfuktare som till exempel Boneco W200.

Läs mer om Boneco W200 på Bonecos hemsida.

Lämna en recension

Var god logga in eller registrera dig för att lämna en recension

Boneco W200 luftfuktare

  • Produktkod: A768
  • Tillgänglighet: 3-7 dagar
  • 2,695 kr
  • 1,999 kr

  • Ex moms: 1,599 kr

Handla med rabatt! Här läser du mer om våra olika former av rabatter och erbjudanden
Sök hos grossist! Hittar du inte den produkt som du vill ha? Genom funktionen "Sök produkt hos grossist" kan du söka efter en produkt/ämne bland tusentals produkter hos nästa alla av våra grossister och sedan beställa den av oss. Meddela oss vilken/vilka genom formuläret på sidan kontakta oss.
Se utökat sortiment! Om du registrerar dig eller loggar in som kund så kommer du att kunna ta del av ett utökat sortiment.