• Real Broth - utan smak, 500 g

Real Broth är din perfekta medhjälpare när du på ett enkelt sätt vill njuta av benbuljongens alla hälsosamma effekter. Real Broth består av benbuljong som kokats på märgben från svensk nötkreatur och därefter spraytorkats till pulver.

✔ Hög proteinhalt (97 %)
✔ Från svenska gräsbetande kor
✔ Blandar sig utmärkt i kalla och varma drycker
✔ Rik på glycin, prolin och glutamin
✔ Fri från artificiella sötningsmedel & socker
✔ Fri från antibiotika & dopingklassade ämnen

Real Broth är ditt svar på alla problem som du någonsin haft med benbuljong! Nu kan du på absolut enklaste vis njuta av benbuljong och slippa det krångel som det kan innebära att koka sin egen benbuljong. Öppna burken och njut av en benbuljong som kokats varsamt under lång tid för att maximera näringen.

Genom att koka märgben från nötkreatur under en lång period får man en produkt som är av högsta kvalitet och innehåller cirka 80% kollagen av typerna I, II, III, IV och V. Produkten innehåller också spår av kollagen typ VI och IX. När buljongen har kokat klart blandas vätskan med en liten mängd solroslecitin för att göra pulvret lättlösligt och därefter spraytorkas det till pulver. Märgbenen som används för produkten kommer från svenska gräsbetande kor.

Kollagen är en viktig beståndsdel i kroppen och hela 30-35% av kroppens protein utgörs av just kollagen. Det återfinns i bland annat leder, senor, hår, hud, naglar och även i organ som hjärta, lever och lungor.

Den egna produktionen av kollagen avtar stadigt med stigande ålder. Därför blir det än viktigare att äta livsmedel som är rika på kollagen när vi blir äldre eftersom nedbrytningen av kollagen förekommer alltjämt.

Mängd: 500 g.

Rekommenderad användning

Blanda 1-2 msk (daglig dos) med valfri vätska. Real Broth blandar sig utmärkt i båda kalla och varma vätskor. Real Broth - Unflavored gör sig bäst i smoothies, bakverk, soppor och grytor.

Ingredienser
Benbuljongspulver, solroslecitin (1%)

Förvaring: Förvaras svalt och torrt, undvik direkt solljus

Näringsvärde per 100g
Energi  kJ/kcal: 1699/406 : 255/61
Protein: 97 g
Kolhydrater: 0 g
 varav sockerarter: 0 g
Fett: 2 g
 varav mättade: 0,7 g
 varav enkelomättade: 0,8 g
 varav fleromättade: 0,5 g
Fiber: 0 g
Salt: 1 g

Aminosyraprofil (per 100g)
Alanin: 8,8 g
Arginin: 7,5 g
Asparaginsyra: 6 g:
Cystein: 0,1 g
Glutaminsyra: 11 g
Glycin: 20 g
Histidin: 1,1 g
Hydroxyprolin: 10,2 g
Isoleucin: 1,7 g
Leucin: 3,7 g
Lysin: 3,8 g
Metionin: 0,9 g:
Fenylalanin: 2,3 g
Prolin: 12 g
Serin: 3,4 g
Treonin: 2,1 g
Tryptofan: 0,4 g
Tyrosin: 1,3 g
Valin: 3 g

Lämna en recension

Var god logga in eller registrera dig för att lämna en recension

Real Broth - utan smak, 500 g

  • Varumärke: Nyttoteket
  • Produktkod: K704
  • Tillgänglighet: 3-7 dagar
  • 349 kr

  • Ex moms: 312 kr

Relaterade produkter

Handla med rabatt! Här läser du mer om våra olika former av rabatter och erbjudanden
Sök hos grossist! Hittar du inte den produkt som du vill ha? Genom funktionen "Sök produkt hos grossist" kan du söka efter en produkt/ämne bland tusentals produkter hos nästa alla av våra grossister och sedan beställa den av oss. Meddela oss vilken/vilka genom formuläret på sidan kontakta oss.
Se utökat sortiment! Om du registrerar dig eller loggar in som kund så kommer du att kunna ta del av ett utökat sortiment.