• NORDBO Mage, 60 kaps

NORDBO Mage är ett naturligt kosttillskott för normal tarmfunktion. För att må bra är det viktigt att tarmens funktion följer ett regelbundet mönster med minst ett toalettbesök om dagen. Med ett intag av NORDBO Mage på kvällen kommer det dagliga toalettbesöket normalt morgonen därpå. Produkten innehåller aloe, rabarber och triphala som stödjer, balanserar och bibehåller en regelbunden tarmfunktion. Den stödjer tarmens naturliga funktion och är inte vanebildande. Den är vegansk och certifierad av Djurens Rätt.

De flesta produkter för trög mage fungerar laxerande och irriterar fram en reaktion i tarmsystemet. Detta kan försämra tarmens naturliga funktion. NORDBO Mage stödjer istället kroppens egen tarmfunktion och förbättrar den över tid.

Mängd: 60 kapslar

Rekommenderad användning
1-2 kapslar till kvällsmålet eller vid behov. Vid svårigheter med att svälja kan kapseln öppnas och strös i t.ex. yoghurt. Drick mycket vätska vid intag av NORDBO Mage. NORDBO Mage rekommenderas till personer med problem med trög mage/förstoppning och inte tömmer tarmen regelbundet eller upplever smärta vid tarmtömning. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Rekommenderas ej till gravida och ammande.

Förvaring: Förvaras torrt, i rumstemperatur och ej i direkt solljus. Förvaras utom räckhåll för barn.

Innehåll
Per kapsel / % RDI*
Magnesium: 125 mg / 33%
Aloe gel: 250 mg
Rabarberrot: 200 mg
Rödalm: 50 mg
Läkemalva: 50 mg
Triphala: 50 mg
 varav indiskt krusbär: 16,7 mg
 varav baherafrukt: 16,6 mg
 varav tropisk mandel: 16,6 mg

Ingredienser
Aloe gel (Aloe ferox), Rabarberrot (Rheum palmatum), Magnesiumhydroxid, läkemalva (Althaea officinalis), Triphalaextrakt, Indiskt krusbär/Embilica officinalis, Baherafrukt/ Terminalia belerica, Tropisk mandel/ Terminalia chebula), rödalm (Ulmus fulva), vegetabilisk kapsel (cellulosa).

Lämna en recension

Var god logga in eller registrera dig för att lämna en recension

NORDBO Mage, 60 kaps

  • Varumärke: Nordbo
  • Produktkod: K706
  • Tillgänglighet: 3-7 dagar
  • 199 kr

  • Ex moms: 178 kr


Livsmedelsinformation (enligt Livsmedelsverkets föreskrifter 2003:9 §8)

Denna produkt är ett kosttillskott. Den rekommenderade dagliga dosen ska inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Produkten bör förvaras utom räckhåll för små barn.

Handla med rabatt! Här läser du mer om våra olika former av rabatter och erbjudanden
Sök hos grossist! Hittar du inte den produkt som du vill ha? Genom funktionen "Sök produkt hos grossist" kan du söka efter en produkt/ämne bland tusentals produkter hos nästa alla av våra grossister och sedan beställa den av oss. Meddela oss vilken/vilka genom formuläret på sidan kontakta oss.
Se utökat sortiment! Om du registrerar dig eller loggar in som kund så kommer du att kunna ta del av ett utökat sortiment.
 

Relaterade produkter

NORDBO Pure Cleanse

NORDBO Pure Cleanse

NORDBO Pure Cleanse är en omfattande kur som renar kroppen och bidrar till levern, njurarna och tarm..

422 kr Ex moms: 376 kr