NRG-C är ett välsmakande och sockerfri C-vitaminpulver med 5 vitaminer och 5 mineraler samt 72 spårmineraler. Det är en välkomponerad blandning av vitaminer, elektrolyter och B-vitaminer, designad för snabb absorption för att ge dig den energi du behöver för en aktiv livsstil.

En smidig portionspåse blandas i ett glas vatten eller i din vattenflaska. Drick den under varma sommardagar, när du tränar, när du känner eftermiddagsdippen, under en sen kvällskörning eller när du behöver extra fokus. Produkten är sötad med stevia och erytritol.

Innehåll (per portionspåse)

Näringsinnehåll, mängd per dos, DRI%
C-Vitamin: 1 000 mg, 1250 %
B1-Vitamin: 20 mg, 1 818 %
B2-Vitamin: 5 mg, 357 %
B5-Vitamin: 20 mg, 333  %
B12-Vitamin: 250 mcg, 10 000 %
Krom: 50 mcg, 125 %
Kalium: 260 mg, 13 %
Magnesium: 150 mg, 40 %
Natriumbikarbonat: 100 mg, *
Spårmineralpulver: 15 mg, *

Ingredienser
Askorbinsyra, kaliumbikarbonat, magnesiumcitrat, natriumbikarbonat, sötningsmedel (erytritol, steviolglykosider), surhetsreglerande medel (äppelsyra), tiaminmononitrat, di-kalcium pantotenat, aromer*, fryst kokosvatten, spårmineraler, riboflavin, kalciumsilikat, metylkobalamin, krompicolinat.
* Jordgubb-Tranbär: Naturlig jordgubbssmak, tranbärspulver från juice.

Vitaminer

C-vitamin – bidrar till normal energigivande metabolism och reducerande av trötthet och utmattning, till funktionen av nervsystemet, samt immunsystemet. Bidrar till att skydda celler från oxidativ stress.
B1- Bidrar till normal energimetabolism samt normal nervfunktion och ett normalt fungerande hjärta.
B2 – Bidrar till normal energimetabolism och reducerande av trötthet och utmattning. Upprätthåller normal hud och friska slemhinnor samt friska röda blodceller och bidrar till upprätthållandet av normal syn.
B5 – bidrar till normal energimetabolism samt normal nervfunktion samt mental prestation och normal syntes av steroida hormoner, vitamin D och vissa nervtransmittorer.
B12 –som metylkobalamin- bidrar till att minska trötthet och utmattning, immunsystemets normala funktion och energimetabolismen. Bidrar till nervsystemets normala funktion samt formandet av röda blodceller och immunsystemets funktion samt celldelningen.

Mineraler

Krom – bidrar till att upprätthålla normala blodglukosvärden.
Kaliumbikarbonat- Bidrar till normal muskelfunktion och för att nervsystemet skall fungera normalt samt upprätthållandet av normalt blodtryck.
Magnesium – Bidrar till kroppens elektrolytbalans och till att minska trötthet och utmattning. Den bidrar också till normal muskelfunktion.
Natriumbikarbonat – natrium bidrar till vätskebalansen i kroppen.
72 Spårmineraler – kroppen behöver ett flertal mineraler som inte längre finns i våra jordar.

Rekommenderad användning: Blanda en portionspåse med vatten.

Lämna en recension

Var god logga in eller registrera dig för att lämna en recension

NRG-C Jordgubb-Tranbär, 30-pack

  • Varumärke: Bättre Hälsa
  • Produktkod: K735
  • Tillgänglighet: 3-7 dagar
  • 249 kr

  • Ex moms: 222 kr

Relaterade produkter

Handla med rabatt! Här läser du mer om våra olika former av rabatter och erbjudanden
Sök hos grossist! Hittar du inte den produkt som du vill ha? Genom funktionen "Sök produkt hos grossist" kan du söka efter en produkt/ämne bland tusentals produkter hos nästa alla av våra grossister och sedan beställa den av oss. Meddela oss vilken/vilka genom formuläret på sidan kontakta oss.
Se utökat sortiment! Om du registrerar dig eller loggar in som kund så kommer du att kunna ta del av ett utökat sortiment.