• Powder of Life typ T, 250 g

Gör gröna och kraftfulla shots med Powder of Life! Den innehåller spirulina, chia, blåbär, nypon och nässla. Powder of Life finns i flera olika typer (typ T/K/P/A/H/C/N) med olika innehåll. Typ T är den man rekommenderas att börjar med eftersom den är mildast (den innehåller inte chlorella). När du har förbrukat en burk med Powder o Life typ T rekommenderas att du fortsätter med typ A. Typ A kallas också "Powder of Life Allmän" (med chlorella) och är den som de flesta väljer att fortsätta med efter typ T. Börja med A direkt utan uppehåll.

Mängd: 250 g.

Dosering: Börja med 1/4 tsk dag 1. Om du inte känner någon effekt, öka till 1/2 tsk efter 2-3 dagar, 1 tsk efter 4-5 dagar tills du känner att detta funkar för dig. Normaldosen är 1-2 matskedar per dag.

Ingredienser: Spirulina, Chia, Blåbär, Nypon, Nässla. Innehåller ingen jod.


Lämna en recension

Var god logga in eller registrera dig för att lämna en recension

Powder of Life typ T, 250 g

  • Varumärke: TrueLife
  • Produktkod: K685
  • Tillgänglighet: 3-7 dagar
  • 300 kr

  • Ex moms: 268 kr


Livsmedelsinformation (enligt Livsmedelsverkets föreskrifter 2003:9 §8)

Denna produkt är ett kosttillskott. Den rekommenderade dagliga dosen ska inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Produkten bör förvaras utom räckhåll för små barn.

Handla med rabatt! Här läser du mer om våra olika former av rabatter och erbjudanden
Sök hos grossist! Hittar du inte den produkt som du vill ha? Genom funktionen "Sök produkt hos grossist" kan du söka efter en produkt/ämne bland tusentals produkter hos nästa alla av våra grossister och sedan beställa den av oss. Meddela oss vilken/vilka genom formuläret på sidan kontakta oss.
Se utökat sortiment! Om du registrerar dig eller loggar in som kund så kommer du att kunna ta del av ett utökat sortiment.
 

Relaterade produkter

Powder of Life typ A, 500 g

Powder of Life typ A, 500 g

Gör gröna och kraftfulla shots med Powder of Life! Den innehåller spirulina, chlorella, chia, blåbär..

550 kr Ex moms: 491 kr

NORDBO Pure Cleanse

NORDBO Pure Cleanse

NORDBO Pure Cleanse är en omfattande kur som renar kroppen och bidrar till levern, njurarna och tarm..

422 kr Ex moms: 376 kr