Photizo Pain Relief är en handhållen, uppladdningsbar och effektiv LED ljusbehandlingsenhet som avger rött och infrarött ljus på specifika våglängder och frekvenser för aktivering av kroppens egna läkningsförmåga och ökad cirkulation.

Photizo Pain Relief är lättanvänd. Det förprogrammerade behandlingsprogrammet startar med endast en knapptryckning och ger en effektiv behandlingsdos på 41 sekunder.

Photizo Pain Relief kan verka mjukgörande och minska stelhet och ömhet vid svullnader och inflammationer samt underlätta för snabbare läkning och rehabilitering vid skador. Vid behandling med Photizo Pain Relief kan blodcirkulation och lymfcirkulation öka vilket kan underlätta för kroppen att öka syresättningen och förbättra kroppens förmåga att ta hand om slaggprodukter.

Skillnad mellan Photizo Sport  / Photizo Pain Relief

Båda apparaterna arbetar med samma våglängd, uteffekt och behandlingsyta men skiljer sig något i ljusfrekvens och variationer i programmets arbetstid. Photizo Pain Relief arbetar med en något snabbare ljusfrekvens som inte tränger lika djupt in i kroppen och är mer anpassad för långvarig smärta. Photizo Sport arbetar med en lägre frekvens som når djupare i kroppen och är anpassad till mer nyligen uppkommen smärta vid till exempel idrottsskador. Skillnaden i effektivitet är dock marginell. Photizio Pain Relief kräver färre omstarter eftersom den arbetar 42 sekunder i stället för 32 sekunder och upplevs därför mer praktisk vid långvarig behandling.

Specifikationer
Behandlingstid: 42 sekunder
Våglängd: Rött ljus 633 nm & infrarött ljus 850 nm
Uteffekt: 1300 mW
Behandlingsyta: 4,7 cm2
LED ljus hållbarhet: Garanterad för minst 5 000 timmar.

Photizos enheter för hemmabruk avger rött och infrarött pulserande ljus på specifika våglängder och frekvenser.

Rött ljus är effektivt för behandling av problem nära huden så som sår, skärsår, ärr, triggerpunkter, akupunkturpunkter och särskilt effektivt för behandling av infektioner.

Infrarött ljus är effektivt för behandling av skelett, leder, djupa muskler, bursa etc.
Röda och infraröda våglängder når olika djup och påverkar vävnaden olika men de terapeutiska effekterna är lika.

Enheten levereras med nätadapter, förvaringspåse och användarinstruktioner.

Lämna en recension

Var god logga in eller registrera dig för att lämna en recension

Photizo Pain Relief

  • Varumärke: Pharmalight
  • Produktkod: A716
  • Tillgänglighet: 3-7 dagar
  • 3,900 kr

  • Ex moms: 3,120 kr

Handla med rabatt! Här läser du mer om våra olika former av rabatter och erbjudanden
Sök hos grossist! Hittar du inte den produkt som du vill ha? Genom funktionen "Sök produkt hos grossist" kan du söka efter en produkt/ämne bland tusentals produkter hos nästa alla av våra grossister och sedan beställa den av oss. Meddela oss vilken/vilka genom formuläret på sidan kontakta oss.
Se utökat sortiment! Om du registrerar dig eller loggar in som kund så kommer du att kunna ta del av ett utökat sortiment.
 

Relaterade produkter

Photizo Sport

Photizo Sport

Photizo Sport är en handhållen, uppladdningsbar och effektiv LED ljusbehandlingsenhet som avger rött..

3,900 kr Ex moms: 3,120 kr

LED Treatment Pad

LED Treatment Pad

Kraftfull behandlings-padd med rött & infrarött LED-ljus, 60 dioder, 650 nm & 850 nm.Kan pla..

4,295 kr Ex moms: 3,436 kr