• Dricksvattenrenare G1

Dricksvattenrenare G1 kopplas snabbt och enkelt på kökskranen och när man vill ha kristallklart och renat vatten så vrider man om det svarta vredet. Kan placeras fritt på passande ställe på diskbänken. Enkel att flytta.

OBS! Har man uran i vattnet så ska man ha en patron för hårt vatten oavsett om man har hårt vatten eller inte. Då får man absolut mest effektiv rening. Vid extremt höga nivåer av uran som i Uppsala, Köping, Enköping och några andra platser i Sverige och i Finland bör man också tänka på att begränsa vattenflödet genom filtret till ung. hälften.

Dricksvattenrenaren G1 har kapacitet att filtrera bort bland annat järn och arsenik beroende på vilken filterpatron man använder.

Renar upp till 25.000 liter innan filterpatronen lätt byts.

Mått: Höjd 33 cm,  diameter (vid botten) 14 cm.

Se gärna tillverkarens instruktionsvideos för G1 här: https://www.planetsown.com/copy-of-bruksanvisningar

Lämna en recension

Var god logga in eller registrera dig för att lämna en recension

Dricksvattenrenare G1

  • Varumärke: Planets Own
  • Produktkod: V444
  • Tillgänglighet: 3-7 dagar
  • 1,990 kr

  • Ex moms: 1,592 kr

Relaterade produkter

Handla med rabatt! Här läser du mer om våra olika former av rabatter och erbjudanden
Sök hos grossist! Hittar du inte den produkt som du vill ha? Genom funktionen "Sök produkt hos grossist" kan du söka efter en produkt/ämne bland tusentals produkter hos nästa alla av våra grossister och sedan beställa den av oss. Meddela oss vilken/vilka genom formuläret på sidan kontakta oss.
Se utökat sortiment! Om du registrerar dig eller loggar in som kund så kommer du att kunna ta del av ett utökat sortiment.